منزل مبله شیراز   اجاره سوئیت در شیراز   
خواص بادمجان  مجله فارسي مجله فارسي .

مجله فارسي

خواص بادمجان

 

بادمجان يكي از صيفي جاتي است كه در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتي كه آن را بي خاصيت مي داند سرشار از ويتامين ها و مواد مغذي است. بادمجان خواص دارويي فراواني دارد.

بادمجان ميتواند چربي هاي اضافه را آب كند

اگر بادمجان دوست داريد كه هيچ ، اما اگر جزء افرادي هستيد كه بادمجان مصرف نمي كنيد حتما اين ماده غذايي مفيد را دررژيم غذايي خود جاي دهيد و از خواص عالي و درماني آن بهره ببريد، چون باعث سلامتي بدن شما مي شود. بادمجان انواع مختلفي از غذاها را تهيه مي كنند اما نكته جالب توجه در چنين نوعي از سبزيجات اين است كه ،به كساني كه قصد لاغر شدن دارند كمك مي كند تا چربي هاي دور شكمشان را آب كنندگفته مي شود.

طبخ بادمجان در فر يا بخارپز كردن آن باعث حفظ مواد مغذي و از دست نرفتن منابع معدني بادمجان مي شود و به همين دليل چنين شيوه اي براي پخت بادمجان مناسب تر است؛

اما درباره ميزان و مقدار كالري و استفاده آن در رژيم غذايي براي لاغر شدن، بهتر است بدانيد كه بادمجان حاوي آنتي اكسيدان ها و مواد معدني مختلف مانند پتاسيم و ويتامين است. هر 100 گرم از بادمجان فقط 20 كالري وارد بدن مي كند و به بهترين شيوه شما را سير مي كند تا در چارچوب رژيمي مناسب براحتي لاغر شويد.

خواص و فوايد بادمجان

حاوي ميزان قابل توجهي آب است. اين سبزي فوق العاده پرخاصيت به بهبود جريان خون هم كمك بسياري مي كند و به واسطه فيبرهايي كه دارد بدن را تميز و ميزان قند و كلسترول خون را كاهش مي دهد.

در گروه ديوروتيك ها (مواد ادرارآور) قرار مي گيرد كه باعث كاهش حالت احتباس آب و بهبود فعاليت كليه ها مي شود؛ علاوه بر اين، باعث ترشح صفرا شده، از كم خوني بويژه در خانم ها نيز جلوگيري مي كند.

آب بادمجان براي داشتن شكمي صاف

اگر به دنبال بهتر شدن وضعيت پوست خود هستيد مصرف اين سبزي را در وعده هاي غذايي خود قرار دهيد. استفادهٔ موضعي از بادمجان براي كاهش سوزش ناشي از آفتاب سوختگي هم مؤثر است.

هنگام طبخ آن در فر يا دستگاه هاي بخارپز از مقدار كمي روغن زيتون استفاده كنيد چون روش سنتي سرخ كردن و بعد طبخ بادمجان، آن هم به شيوهٔ غوطه ور كردن آن در روغن، اصلاً براي حفظ سلامتي و تناسب اندام صحيح نيست.

لاغري با آب بادمجان

آب بادمجان براي داشتن شكم صاف و بدون چربي كمك كننده است. براي مصرف اين سبزي به اين منظور بايد با طرز تهيه اين نوشيدني آشنا شويد:

يك عدد بادمجان بزرگ را خرد كنيد و داخل يك ماهي تابه بريزيد. سپس مقداري آب به آن اضافه كنيد به طوري كه روي بادمجان ها با آب پوشيده شود. اجازه دهيد به مدت 5 دقيقه روي حرارت بجوشد؛ سپس شعله را خاموش كنيد و بگذاريد محتواي ظرف به دماي طبيعي برسد. در نهايت آب آن را صاف كنيد، درون يك شيشه بريزيد و هر روز 3 تا 4 ليوان از اين مايع را ميل كنيد.

براي مصرف راحت تر هم مي توانيد از مقدار كمي آب پرتغال طبيعي استفاده كرده، آن را به مايع اصلي اضافه كنيد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۲۶:۳۴ توسط:مجله فارسي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :