منزل مبله شیراز   اجاره سوئیت در شیراز   
طرز تهيه مرباي زرشك  مجله فارسي مجله فارسي .

مجله فارسي

طرز تهيه مرباي زرشك

طرز تهيه مرباي زرشك خوشمزه

روش تهيه مرباي زرشك, طرز تهيه مرباي زرشك خوشمزه

مرباي زرشك

مواد موردنياز:

  • زرشك تازه (1 كيلو)
  • شكر (1 كيلو و 100 گرم)
  • هل (1 قاشق چايخوري)
  • وانيل (1 قاشق چايخوري)
  • آب (2 دوليوان، بهتر است كه جوشيده و ولرم باشد)

 

طرز تهيه مرباي زرشك

قبل از تهيه مربا بهتر است كه زرشك ها را پاك كنيد و به خوبي شسته سپس از زرشك را درون يك صافي قرار داده و صافي را در يك كاسه آب سرد قرار دهيد تا هر چه سنگ و شن درون زرشك است ته نشين شود.

زرشك را آبكشي كنيد و دوباره با دقت بشوييد.

دقت و توجه شما در شتشوي زرشك بسيار مهم است كه عاري از سنگ و شن باشد.

شكرتان را نصف كرده و نصف آن را لابه لاي زرشك ها بپاشيد و اجازه دهيد 5 ساعت در يخچال بماند.

علت اينكه در يخچال بماند نخستين اين است كه شكر به خورد زرشك رفته و مزه دار شود و دوم آنكه زرشك آب بيندازد.

نصف ديگر از شكر كه باقيمانده را با زرشك و شكر به همراه آبي كه از آن مانده و آب جوشيده ولرمتان مخلوط كرده و در يك قابلمه بريزيد. قابلمه را روي حرارت گاز قرار دهيد تا جوش بيايد.

براي اينكه ببينيد آيا مربا قوام آمده دو قاشق از مربا را داخل ظرف كوچكي بريزيد و بگذاريد تا سرد شود، اگر مربا به قاشق چسبيد يعني قوام آمده و آماده است.

نكته مهم: بهتر است كه زرشك ها زياد نجوشند زيرا باعث تيره شدن رنگ زرشك مي شود.

دست آخر كه مرباي زرشك تان آماده شد وانيل و هل را به آن افزوده و از روي حرارت برداشته صبر كنيد تا سرد شود.

پس از آنكه مربايتان سرد شد در ظرف موردنظرتان بريزيد و درب آن را بسته سپس در يخچال نگهداري كنيد.

بهتر است اجازه دهيد 3 روز در يخچال بماند سپس آن را مصرف كنيد.

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۸:۱۰ توسط:مجله فارسي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :